137.000 tuotetta aina varastossa

Osta Daewoo LANOS vetokoukku

Olet melkein valmis! Olet enää muutamien klikkauksien päässä uuden Daewoo LANOS autosi vetokoukusta. Sinun pitää vain vielä valita autotyyppi ja lopuksi autosi Daewoo LANOS moottori.

Miksi nämä tiedot ovat tarpeellisia? Vetokoukku on tuotteena erittäin monimutkainen. Autojen osien markkinoilla on tarjolla lukuisia järjestelmiä. Autoon Daewoo LANOS asennettavasta vetokoukusta riippuen pitää puskuriin mahdollisesti tehdä leikkaus tai asennettavan sähkösarjan johdotus on erilainen. Valintakriteerit ja kysymykset ovat sitä varten, että sinulle voidaan tarjota juuri autoosi oikea vetokoukku, jolloin Daewoo LANOS autoon sopivan vetokoukun asennuksessa kaikki sujuu toivotulla tavalla.

Valitse automallisi listasta.

Kiinteä Daewoo LANOS vetokoukku


starre Daewoo LANOS Anhängerkupplung

Kiinteän Daewoo LANOS vetokoukun kuulaosa on ruuvattu tai hitsattu kiinteästi poikittaispalkkiin ja on näin aina käyttövalmiina. Kiinteä Daewoo LANOS vetokoukku on kiinnostava vaihtoehto asiakkaille, joka usein vetää perävaunua tai muuten usein käyttää vetokoukkua muihin kuljetustarkoituksiin. Etuna, erityisesti ammattimaisesti vetokoukkua käyttäville ammattilaisille, on, että kuulaosaa ei tarvitse irrottaa. Tämä säästää yhden työvaiheen ja lisäksi edullisella kiinteällä vetokoukulla säästetään myös rahaa.

  • Edullinen vetokoukku
  • Sopii jatkuvaan käyttöön
  • Kuulaosaa ei voi irrottaa


Irrotettava Daewoo LANOS vetokoukku


abnehmbare Daewoo LANOS Anhängerkupplung

Irrotettavan Daewoo LANOS vetokoukun kuulaosa voidaan irrottaa. Irrotettavien Daewoo LANOS vetokoukkujen yhteydessä erotellaan käsi- ja vipujärjestelmän ja täysautomaatisten järjestelmien välillä. Järjestelmien välinen ero on ensi sijassa käytettävyydessä, mukavudessa ja hinnassa. Täysautomaatisissa Daewoo LANOS vetokoukkujärjestelmissä järjestelmä lukitsee esijännitetyn kuulaosan automaattisesti kuuluvasti paikalleen. Käsi- ja vipuijärjestelmät sen sijaan jännitetään ja varmistetaan manuaalisesti.

  • Helppo käytettävyys
  • Kuulaosa voidaan irrottaa
  • Erinomainen hinta-laatu-suhde
  • Eniten myytävä vetokoukkujärjestelmä

Kääntyvä Daewoo LANOS vetokoukku


schwenkbare Daewoo LANOS Anhängerkupplung

Kääntyvässä Daewoo LANOS vetokoukussa kuulaosa on aina kiinteästi liitettynä poikittaispalkkiin. Sitä ei tarvitse asentaa tai irrottaa. Kuulaosa asetetaan kiertopyörällä käyttö- tai lepoasentoon. Jos rekisterinumero tai osa valaistuksesta peittyy Daewoo LANOS vetokoukun johdosta, on kuulaosa käännettävä lepoasentoon. Kuulaosan varsi ja pistorasia eivät tässä tapauksessa ole enää näkyvissä.

  • Löymätön mukavuudessa ja halppokäyttöisyydessä
  • Käyttämätöntä kuulaosaa ei tarvitse säilyttää auton sisällä.
  • Hinnaltaan kallein vetokoukkujärjestelmä
Vaihe taaksepäin

BF_COOKIE_NOTE

BF_OK