+++ Vain lyhyen aikaa - kesäkampanja Ramederilla +++
Saat nyt jopa 15 % alennuksen, kun ostat valikoituja Atera- ja Thule-tuotteita, esim. pyörätelineitä ja lisävarusteita!
  • Osta turvallisesti verkosta
  • Ilmainen toimitus
  • Erinomainen neuvonta
  • 5 % alennus uusille asiakkaille (koodi UUSI22)
Valikko

Maksutavat Ramederilla

Tässä lista kaikista maksutavoista, joita tarjoamme sinulle.

Etukäteismaksu

Tilauksesi käsitellään heti, kun rahat näkyvät järjestelmässämme. Jos maksu ei tule perille 14 päivän sisällä, voimme peruuttaa tilauksesi.

PayPal

PayPal on nettimaksupalvelu, jonka avulla voit maksaa ostoksesi nopeaa ja helposti, olipa sitten kyseessä eBay tai muu nettikauppa. Tällä hetkellä PayPalilla on yli 100 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti.

Osto Klarna-laskulle

Kun valitset maksutavaksi oston Klarna-laskulla, maksat tuotteet vastaanottamisen jälkeen. Suorita ostot huoletta, tee tilauksesi ja tarkasta tuotteet ensin rauhassa kotona. Lasku lähetetään joko sähköpostitse, erillisenä postitse tai yhdessä tavaroiden kanssa. Laskun päiväyksestä sinulla on 14 päivää aikaa maksaa lasku.

ePayment

Paytrail-maksupalveluntarjoajan avulla sinulla on mahdollisuus maksaa ostoksesi sähköisesti 9 pankin kautta. Tilaa ja maksa seuraavien pankkien kautta: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki tai POP Pankki. Itse maksutapahtuma tapahtuu suojattuna pankin verkkosivuilla ja täten turvallinen ja luotettava.

Aktia Alandsbanken Danske Bank Handelsbanken Nordea Op Pohjola Pop Pankki S-Pankki Säästöpankki