Valikko

Oikeudellinen huomautus

Sivuston suunnittelusta, toteutuksesta ja sisällön valvonnasta, sekä www.rameder.de domainin hallinanasta vastaava julkaisija ja webmaster on Rameder.

Tietoja Saksan Telemedialain (TMG) kohdan 5 mukaisesti

Tavarantoimittajat rameder. Vetokoukku Suomi Oy
Tiilipojanlenkki 4 B
01720 Vantaa
Suomi
Ota yhteyttä Puhelin: 020 743 2170
E-Mail: info@rameder.fi
Ota yhteyttä kotisivuilla Jaki Anttila webmaster@rameder.fi
joita edustaa Toimitusjohtajat/valtuutetut edustajat Jaki Anttila, Dr. David Gabrysch, Gregory Peacock, Marcus Vollbrecht
ALV tunnistenumero FI27477781

Huomiot

Tekijänoikeus huomautus

Kaikki sisältö, mukaan lukien kuvat ja kuviot, joita sivustolta löytyy on tekijänoikeuksilla suojattuja. Kaikki sellainen sisällön käyttö, johon tekijänoikeuslaki ei oikeuta, vaatii omistajan kirjallisen luvan etukäteen. Tämä koskee erityisesti sisällön kopioimista, muokkaamista, kääntämistä, tallentamista, prosessointia ja uudelleen tuottamista tietokannoissa tai muissa elektronisissa medioissa ja järjestelmissä. Kuvakopiot ja lataukset nettisivuilta voidaan suorittaa, kunhan kuvat ja lataukset tulevat henkilökohtaiseen käyttöön, eivätkä ne päädy kaupalliseen käyttöön.

Niin kauan, kun sivuston sisältöä ei ole luonut operaattori, kolmannen osapuolen tekijänoikeudet otetaan täydellisesti huomioon. Sisältö, joka sisältää tekijänoikeuden, tullaan leimaamaan tekijänoikeuden omaavaksi sisällöksi. Rameder. on sertifoitu LGA InterCert Zertifizierungsgesellschaftin toimesta DIN EN ISO 9001:2008 mukaisesti.

Vastuuvapauslauseke

Tämän sivuston sisältö on tutkittu huolella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sivuston ylläpitäjä tai operaattori ottaisi mitään vastuuta tiedon tarkkuudesta, täydellisyydestä tai ajankohtaisuudesta. Nettisivun käyttäminen ja sinne tallentamasi tiedot tapahtuvat omalla vastuullasi. Emme ole vastuussa mistään sivuston suoraan tai epäsuoraan aiheuttamista vahingoista.

Tämä nettisivu sisältää linkkejä kolmannen osapuolen sivustoille. Meillä ei ole vaikutusta näiden sivustojen sisältöön. Emme ole varmistaneet ulkoisten linkkien sisältöä. Ne ovat kaikki sivustojen omalla vastuulla. Linkkejä pitäisi käyttää ainoastaan tiedonlähteinä niitä käyttävälle käyttäjälle. Ne eivät ole suosituksia.

Tavaramerkkien suojaus

Rekisteröidyt tavaramerkit kuuluvat niiden laillisille omistajille

Valokuvien Oikeudet

KUVAT JA GRAPHICS: © Istockphoto.com, © Fotolia.com, © Valmistaja, © Rameder