Valikko

Ramederin parhaan hinnan takuu

Me seisomme hintojemme takana, mutta mikäli löydät vastaavan vetokoukun, vetokoukkupaketin tai sähkösarjan joltain muulta kauppiaalta edullisempaan hintaan, niin täytä alla oleva lomake ja me myymme sinulle Ramederilta ostetun tuotteen 10 € kilpailijaa halvemmalla.

parhaan hinnan takuu
  • Ilmoita meille tuote ja kauppias sekä tarkka linkki tuotteeseen.
  • Skannaa esim. ote esitteestä tai lähetä meille tarjous sähköpostitse.
  • Tarkastamme 1-2 arkipäivän sisällä kauppiaan tarjouksen.
  • Mikäli tuote on samanvertainen, saatte meidän tuotteen sitä 10 € edullisempaan hintaan!

Seuraavat edellytykset ovat voimassa:

Takuu koskee vain heti toimitettavissa olevia uusia tuotteita, ei palveluita (esim. asennusta), poistomyynnissä olevia tuotteita, erikoistarjouksia, konkurssikypsiä yrityksiä tai konkurssipesien myyntejä, loppuunmyyntejä, huutokauppoja (esim. eBay), vertaussivustoja (esim. vertaa.fi), esittelymalleja, vaurioituneita tai virheellisiä tuotteita, eikä Suomen ulkopuolelta tulevien yritysten tarjouksia.

Olet löytänyt edullisemman tuotteen?

Ilmoita meille tuote ja kauppias sekä tarkka linkki tuotteeseen, skannaa esim. ote esitteestä tai lähetä meille tarjous sähköpostitse.

Merkillä * merkityt kentät ovat pakollisia kenttiä.

Tärkeitä ohjeita

Nopean käsittelyn takaamiseksi on sinun varmistettava, että meillä on mahdollisuus verrata tuotteita, kun liität kauppiaan tarjouslinkin mukaan. Ota epävarmassa tapauksessa näyttökuva kilpailijan tarjouksesta ja lähetä se kommenttiesi kanssa meille sähköpostilla.

  • Ramederin pitää pystyä tekemään hintavertailu virallisen hinnaston, esitteen, kirjallisen tarjouksen tai verkkosivuston avulla.
  • lahjakortit (esim. 25 € lahjakortti) voidaan koska tahansa yhdistellä meidän hintatakuun kanssa.
  • tämä tarjous on kohdistettu ainoastaan yksityisasiakkaille.