169.000 tuotetta aina varastossa

Peruutusohjeet kuluttajille

Tässä selvitämme hieman tarkemmin yleisistä toimitusehdoista tunnettua peruutus- ja palautusoikeutta. Näistä ohjeista voitte nopeasti ja helposti lukea tärkeimmät peruuttamiseen ja palauttamiseen liittyvät ehdot.


Peruutusoikeus

Teillä on neljätoista päivää aikaa peruuttaa tämä sopimus ilman peruuttamisen syyn kertomista. Peruutusoikeus on neljätoista päivää siitä, kun Te tai mainitsemanne kolmas osapuoli on vastaanottanut tavarat. Peruutusoikeuden käyttämiseksi, pitää Teidän antaa meille


rameder. Vetokoukku Suomi Oy
Korvasienentie 6
00760 Helsinki
Suomi


Puh.: 020 743 2170
Sähköposti: withdrawal@rameder.fi


selkeä selvitys (esim. postitse lähetetty kirje tai sähköpostitse) päätöksestänne peruuttaa tämä sopimus. Voitte käyttää siihen myös alla olevaa malli-peruutuslomaketta, jonka käyttö ei kuitenkaan ole pakollista. Voitte täyttää malli-peruutuslomakkeen tai täyttää sähköisesti selkeän selvityksen verkkosivuillamme http://www.rameder.fi/oikeudelliset-asiat/peruutusohjeet.html ja välittää sen meille.


Käyttäessänne tätä mahdollisuutta, niin lähetämme Teille viipymättä (esim. sähköpostitse) vahvistuksen, että olemme vastaanottaneet kyseinen peruutuksen. Peruutusoikeuden varmistamiseksi riittää, että ilmoitus peruutusoikeuden käyttämisestä saapuu meille ennen peruutusoikeusajan päättymistä.


Peruutuksen seuraukset

Peruuttaessanne tämän sopimuksen palautamme viipymättä ja viimeistään neljäntoista päivän sisällä kaikki maksamanne summat, sisältäen toimituskulut (poikkeuksena ylimääräiset kustannukset, jotka aiheutuvat siitä, että olette valinnut toisen toimitustavan kuin meidän tarjoaman edullisimman vakiotoimituksen), siitä päivästä lähtien, kun olemme vastaanottaneet tiedon tämän sopimuksen peruuttamisesta. Rahojen palauttamiseen käytämme samaa maksutapaa, jota alkuperäisen tilauksen yhteydessä on käytetty, paitsi, jos nimenomaisesti on jotain muuta sovittu; missään tapauksessa Teille ei aiheudu tästä palautuksesta mitään kustannuksia.


Hoidamme tavaroiden noudon. Tässä tapauksessa huolehdimme siitä aiheutuvista kustannuksista. Teille aiheutuvia kustannuksia muodostuu ainoastaan tavaroiden mahdollisten arvon alentumisten johdosta, jos tällainen arvon alentuminen on tavaroiden kunnon, ominaisuuksien ja toimintatavan tarkastuksessa osoittautunut johtuvan siitä, että ette ole käsitelleet tavaroita asianmukaisesti.


Peruutuslomake

Täten peruutamme solmimamme sopimuksen seuraavien tavaroiden ostamisesta: