Valikko

Saapasvuorauksen opas

Mielenkiintoisia faktoja saapasalustoista

Olemme jo vuosien ajan olleet merkittävä tavaratilan suojien jakelija monenlaisille ajoneuvotyypeille. Voit valita yleiskäyttöisen tai ajoneuvokohtaisen tavaratilanvuoren ajoneuvoosi. Molemmissa vaihtoehdoissa on omat etunsa. Tällä opassivulla kerromme kaiken, mitä sinun on tiedettävä tavaratilanvuorauksista, jotta voit sitten tilata oikean tavaratilanvuorauksen parhaaseen hintaan Ramederilta.

Suojaa saapas lialta, lialta ja muilta epäpuhtauksilta saapasvuorauksella! Valitse yleiskäyttöinen tai ajoneuvoosi täydellisesti sopiva tavaratilan suojus yksinkertaisen ajoneuvovalikoimamme avulla. Valikoimamme ohjaa sinut suoraan oikeaan tuotteeseen valmistajan, mallin ja valmistusvuoden mukaan.

Sisällysluettelo

 1. Edut ja hyödyt
 2. Yleiskäyttöiset ja ajoneuvokohtaiset versiot
 3. Tavaratilan verhoilun ostaminen - ajoneuvon löytäjämme avulla

1. edut ja hyödyt

Kuinka nopeasti se tapahtuu? Supermarketista ostetussa jogurtissa on reikä, lasten mutaan kastuneet kengät on laitettu ajattelemattomasti tavaratilaan tai vara-öljypulloa ei ole ruuvattu kunnolla kiinni - lopputulos on aina sama: hyvässä tavaratilassa on rähjä, joka voidaan poistaa vain suurella vaivalla ja vielä enemmän puhdistusaineella kevätsiivouksen aikana.

Lääkkeeksi? Ramederin kengänsuojus! Se voidaan helposti irrottaa autosta pienten onnettomuuksien jälkeen, joissa on mukana likaa, ruokaa tai muita nesteitä, kuten maalia, lakkaa ja öljyä, ja se voidaan myös puhdistaa ongelmitta muovipinnoitteen ansiosta.

Käynnistysalustan edut:

 • Suojaus saastumiselta tavaratilassa
 • Erittäin kestävä
 • Pitkä säilyvyysaika
 • Täydellisesti räätälöity
 • Saatavana lähes kaikkiin ajoneuvoihin
 • Helppo puhdistaa
Vorteil Kofferraumwanne

2. yleiset ja ajoneuvokohtaiset versiot

Yleiskäyttöinen käynnistysalusta

Erottelemme kaksi eri tyyppiä: yleiskäyttöiset ja ajoneuvokohtaiset tavaratilan sisäverhoilut. Kuten nimestä voi päätellä, yleiskäyttöisiä tavaratilan suojia voidaan käyttää yleisesti, eli ne sopivat lähes kaikkiin ajoneuvoihin. Koska niitä ei leikata mittojen mukaan, niiden valmistus on huomattavasti halvempaa kuin ajoneuvokohtaisten tuotteiden.

Universelle Kofferraumwanne

Yleiskäyttöisten saappaansuojien edut

 • Halvempi kuin ajoneuvokohtainen tavaratilan lokero
 • Sopii moniin ajoneuvoihin
 • Erittäin kestävä materiaali
 • Helppo puhdistaa
Osta yleismaailmallisia saappaanvuoria

Ajoneuvokohtainen tavaratilan lokero

Nämä lokerot on räätälöity erityisesti kunkin ajoneuvon tavaratilaan ja ne sopivat 100-prosenttisesti täydellisesti. Tavaratilan kulmat ja reunat on otettu huomioon valmistuksen aikana, joten lokero ei taatusti luista matkan aikana ja tavaratila pysyy suojattuna myös kaikkein kuoppaisimmilla matkoilla ja jyrkimmissä mutkissa.

Fahrzeugspezifische Kofferraumwanne

Erityisten kengänsuojien edut

 • Räätälöity suoraan kullekin ajoneuvolle
 • Helppo kiinnittää ja irrottaa
 • Erittäin kestävä materiaali
 • Helppo puhdistaa
Osta erityisiä saapasalustoja

3. osta tavaratilan suojavuoraus - ajoneuvon etsimisen avulla

Optimaalisen ja ennen kaikkea sopivan tuotteen löytäminen ei ole meille ongelma. On erittäin ärsyttävää huomata tilausta purkaessasi, että olet tilannut väärän tuotteen. Välttääksemme tällaiset tilanteet olemme kehittäneet ajoneuvohakumme, jonka avulla voit entistä helpommin valita juuri sinun ajoneuvoosi valmistetun tuotteen muutamalla klikkauksella. Sinun tarvitsee vain tietää, minkälaista ajoneuvoa ajat - löydät kaikki tarvittavat tiedot ajoneuvon rekisteriotteesta ja/tai ajokortista.

Vorschau Kofferraumwanne

Ajoneuvon valmistajan yleiskatsaus