Valikko

Vetokoukkujen ja sähkösarjojen valmistajat

Tässä kohtaa esittelemme sinulle vetokoukkujen ja sähkösarjojen tärkeimmät valmistajat. Oli kyseessä sitten Westfalia-vetokoukku, Bosal- & Oris-vetokoukut, Brink-vetokoukku, MVG-vetokoukku tai Hook-vetokoukku sekä ALKO-vetokoukku. Nämä kaikki ovat vetokoukkujen valmistajia, jotka vakuuttavat laadullaan ja alan kokemuksellaan.

Brink vetokoukut

Brink-vetokoukut

Brink toimittaa vetokoukkuja lähes kaikille autovalmistajille ja voi täten toimittaa vetokoukun uuteen automalliin heti sen julkaisun jälkeen. Yhteistyö autovalmistajien kanssa on niin tiivistä, että Brink on mukana jo uuden automallin kehitysvaiheessa.

Lisää aiheesta

Westfalia vetokoukut

Westfalia-vetokoukut

Henkilöautoihin ja kevyisiin hyötyajoneuvoihin valmistetuilla yli 12 miljoonalla Westfalia-vetokoukuilla lasketaan Westfalia maailmanlaajuisesti johtavaksi vetokoukkujen valmistajaksi. Westfalia-vetokoukut suunnitellaan tiiviissä yhteystyössä autoteollisuuden kanssa, erityisesti jokaista ajoneuvomallia varten.

Lisää aiheesta

Bosal & Oris vetokoukut

Oris-vetokoukut

Kehitystoimittajana Oris kehittää ja valmistaa ensivarusteltavia vetokoukkuja kansainväliselle autoteollisuudelle. Vuosikymmenten tieto-taitoa käytetään Oris-vetokoukkujen kehittämiseksi vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Asiakaskohtaisten tietojen ohella Oris-vetokoukkujen kehitykseen on sisällytetty ympäristöasiat, demografinen muutos ja yksilöllistäminen.

Lisää aiheesta

GDW vetokoukut

GDW-vetokoukut

Vuonna 1952 perustettu GDW-konserni kehittää, valmistaa ja myy useita vetokoukkumalleja Euroopassa. Kaikki GDW-vetokoukut valmistetaan korkeimpien laatu- ja turvallisuusstandardien mukaisesti. GDW-konsernilla on tänä päivänä viisi tuotantolaitosta Länsi-Euroopassa. Joka vuosi kehitellään lisäksi yli 60 uutta-vetokoukkumallia.

Lisää aiheesta

AL-KO vetokoukut

AL-KO -vetokoukut

AL-KO perheyrityksellä on 50 toimipistettä ja yli 3.600 työntekijää. Kaikilla maanosilla toimiva teknologiayritys, joka kuuluu ajoneuvotekniikan, puutarhan, harrastusten, ilmatekniikan sekä vetokoukkujen alueiden tuotteiden johtaviin tarjoajiin. AL-KO vetokoukkuasiantuntija.

Auto Hak vetokoukut

Auto Hak -vetokoukut

Yli 40 vuoden kokemuksella Autohakista on tullut yksi henkilö- ja pakettiautojen vetokoukkujen suurimmista valmistajista ja myyjistä. Puolaisen vetokoukkuvalmistajan valikoimassa on tällä hetkellä yli 1900 Autohak-vetokoukkua erilaisiin ajoneuvomalleihin.

MVG vetokoukut

MVG-vetokoukut

MVG on vuodesta 1972 lähtien kehittänyt, suunnitellut ja valmistanut menestyksekkäästi henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen vetokoukkuja ja sähkösarjoja. Uudenaikaisin valmistustekniikka, valvottuna prosessia seuraavilla laatutarkastuksilla, takaavat tuotteiden erinomaisen laadun ja tekevät MVG:stä luotettavan autotarvikekauppojen kumppanin vetokoukkujen alueella.

Imiola vetokoukut

Imiola vetokoukut

Yritys IMIOŁA HAK-POL perustettiin vuonna 1991. Yrityksen erikoisalue on vetokoukkujen valmistus yli 500 automerkkiin, sekä henkilöautoihin että myös kuorma-autoihin. Tuotteet valmistetaan uusinta teknologiaa käyttämällä, eli laser- ja plasmakoneilla sekä CNC-särmäyspuristimilla.

Prof Svar vetokoukut

Prof Svar -vetokoukut

Prof Svar on perustettu vuonna 1994 tarkoituksella kehittää ja valmistaa vetokoukkuja. Merkkiin SKODA tehdyn onnistuneen tuotekehityksen johdosta tuotantotiloja oli laajennettava jo hyvin nopeasti. Tänä päivänä Prof Svar on suurin vetokoukkujen valmistaja Tšekin tasavallassa.

BOSStow vetokoukut

BOSStow vetokoukut

Valmistajana ja kauppaliikkeenä BOSStow kehittelee sopivia vetokoukkuja ja takatelineiden kiinnitysjärjestelmiä laajalle ajoneuvosegmentille. Innovatiivisia ratkaisuja uudemman sukupolven ajoneuvoihin, sekä myös US-tuontiautoihin, oldtimereihin ja matkailuautoihin. Asiakasläheisiä tuotteita ja ratkaisuja monivuotisella kokemuksella Euroopan markkinoille.

ECS sähkösarjat

ECS-sähkösarjat

ECS Electronics BV on Euroopan markkinoiden johtavana tarjoajana erikoistunut kehittämään ja tuottamaan vetokoukkujen sähkösarjoja ja elektronisia komponentteja. Vuonna 1988 perustetun yrityksen pääkonttori on Bredassa (Alankomaat). Yritys on erikoistunut toimittamaan erittäin laadukkaita, ajoneuvokohtaisia sähkösarjoja lähes kaikkiin ajoneuvotyyppeihin.

Erich Jaeger sähkösarjat

Erich Jaeger -sähkösarjat

ERICH JAEGER on jo yli 80 vuoden ajan ratkaissut kansainvälisen autoteollisuuden tilaamana monimutkaisia kehitys- ja tuotantotehtäviä. Maailmanlaajuisesti yli 450 työntekijää, tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa, suunnittelevat innovatiivisia ratkaisuja johdotusten, pistoliitäntöjen, sähkö-/elektroniikkajärjestelmien ja vetokoukkujen alueille sarjatuotantoon saakka. Tehokas projektihallinta takaa tällöin erinomaisen laadun ja hyvän joustavuuden.

TrailTec sähkösarjat

TrailTec sähkösarjat

Erittäin tunnettu sähkösarjamerkki valmistajalta AC. 25 vuotta markkinoilla ollut AC on viime vuosina tullut tunnetuksi pääasiassa heidän autokaasu-jälkivarustusjärjestelmistä. Tässä yritys on ottanut kärkiaseman Puolassa. Alun yksinkertaisten autotarvikkeiden valmistuksen jälkeen, on yritys keskittynyt jo vuodesta 1996 lähtien sähkösarjojen valmistukseen ja on saavuttanut maailmanlaajuisesti hyvän maineen alalla.