Valikko

MFT pyöräteline

MFT Headquarter

Jo vuodesta 1992 lähtien on yritys MFT kehittänyt, valmistanut ja myynyt vetokoukkuun kiinnitettäviä kuljetusjärjestelmiä motolla ”kuljettamisen iloa”. Etelä-Saksalainen perheyritys panostaa innovaatioihin, näyttävään muotoiluun ja parhaimpaan laatuun. Tällöin MFT:llä on aina etusijalla asiakkaat ja heidän tyytyväisyys. Leveydeltään muunneltavalla BackBox-takaboksilla sekä kiristysvivuttomalla ja taitettavalla compact 2e+1 -pyörätelineellä MFT on suuntaa näyttävä alallaan. MFT transport systems GmbH:n tavoite on siten selvät: Vaivalloisen polkupyörien ja tavaroiden kuljetuksen siirtäminen vetokoukulle - alas katolta

Lisää aiheesta

Tuotevalikoima

 1. Pyöräteline MFT Multi-Cargo-2 Family
 2. Pyöräteline Compact 2e+1
 3. Pyöräteline BackPower
 4. Pyöräteline Aluline
 5. BackSystem

Pyöräteline MFT Multi-Cargo2 Family| Perheystävällinen klassikko

Hyväksi todettu klassikko – Erittäin suositeltava ADAC testissä 2001 ADAC motorwelt 07/01 – 20 pyörätelinettä testissä. multi-cargo2 family kasvaa tarpeen mukaan 2 polkupyörän telineestä 4 polkupyörälle sopivaksi. Asennus vetokoukkuun helposti ja ilman työkaluja. Polkupyörien kiinnitys rungosta tapahtuu lukittavilla kiinnikkeillä, jotka ovat rungon suojaksi päällystetty kestävällä kumilla.

Suuret polkupyörän rungot voidaan kiinnittää ongelmattomasti XL-kiinnikkeillä. Pyöräteline on taitettavan pitotangon ansiosta taitettavissa nopeasti ja helposti kokoon. Varapyöräsarjan avulla tapahtuvan mukautuksen ansiosta sopii myös autoihin joissa varapyörä on sijoitettu takaluukun taakse. Sopii vain rajoitetusti sähköpyörien kuljettamiseen.

vain 274,49 €
Osta MFT Multi-Cargo2 Family pyöräteline

MFT Multi-Cargo2 Family telineen ominaisuuksia:

 • Kiinnitys vetokoukkuun helposti ja ilman työkaluja
 • Laajennettavissa 2 polkupyörästä 4 polkupyörälle
 • Suuret polkupyörän rungot eivät tuota ongelmia

Pyöräteline Compact 2e+1 | Optimaalinen pyöräteline 2 sähköpyörälle

Motollaan ”kuljettamisen iloa” tuo yritys mft transport systems GmbH markkinoille uuden compact 2e+1 mallinsa. Vetokoukkuun kiinnitettävä pyöräteline innovatiivisella taittomekanismillä kehitettiin erityisesti enintään 30 kiloa painavien sähköpyörien turvallista ja mukavaa kuljettamista varten. Pyöräkiskojen leveä etäisyys (23 cm) tarjoaa riittävästi tilaa suurilla rungoilla varustetuille sähköpyörille. 3-Piste-lukinta tarjoaa kalliille polkupyörille vielä enemmän turvallisuutta.

Tällöin pyöriä ei lukita ainoastaan rungolta, vaan lisäksi myös alhaalta renkaiden kohdalta. Ulkonäköön liittyen silmiin pistää tyylikäs muotoilu ja moderni LED-valaistus. Tarvittaessa teline voidaan laajentaa 3. polkupyörälle, jolloin myös taittomekanismin toiminto pysyy ennallaan. Myös käyttämättömänä teline vakuuttaa sen erittäin kompakteilla säilytysmitoillaan.

vain 502,99 €
Osta Compact2e+1 pyöräteline

Compact 2e+1 telineen ominaisuuksia:

 • Innovatiivinen ja patentoitu taittomekanismi
 • Esiasennettu
 • Mukava kallistusmekanismi jalkapolkimella
 • Moderni ja pitkäikäinen SMD-LED-valojärjestelmä

Pyöräteline BackPower | Laajennettavissa & perheystävällinen

Erittäin tukeva pyöräteline, joka asennetaan BackCarrien-kannattimen päälle, sallii jopa 66 kilon kuormituksen ja on laajennettavissa 2 polkupyörästä jopa 4 polkupyörälle. Täydellinen pyöräteline perheille! Sisään työnnettävät runkoelementit ja taitettava pitotanko huolehtivat pienistä säilytysmitoista. Myös BackPower on varustettu laajennetulla kallistusmekanismillä ja mahdollistaa näin myös suurempien takaluukkujen avaamisen (VW-bussit, Mercedes-Benz V-sarja jne.)

vain 454,99 €
Osta BackPower pyöräteline

BackPower telineen ominaisuuksia:

 • Laajennettavissa 2 polkupyörästä 4 polkupyörälle
 • Sisään työnnettävät runkoelementit ja taitettava pitotanko
 • Sähköpyörän kuljettaminen mahdollista
 • Taitettava

Pyöräteline Aluline | Mukava klassikko

Aluline on mukava vetokoukkuun kiinnitettävä pyöräteline sähköpyörille (enintään 27,5 kg) ja normaaleille polkupyörille. Siirrettävien pyöräkiskojen ansiosta se on yksilöllisesti mukautettavissa polkupyörän koon mukaan ja siinä on levennetty polkupyörien välinen etäisyys, siten että sähköpyörillekin löytyy hyvin tilaa. Pyörien kiinnitys rungosta tapahtuu lukittavilla pitovarsilla, jotka on varustettu räikkäkiristysjärjestelmällä. Aluline on taitettavissa helposti ja nopeasti kokoon ja on laajennettavissa kolmannelle polkupyörälle

vain 242,19 €
Osta Aluline pyöräteline

Aluline telineen ominaisuuksia:

 • Laajennettavissa kolmannelle polkupyörälle
 • Lukittavat pitovarret
 • Sopii sähköpyörille

BackSystem | Erittäin tukeva. Muunneltava. Turvallinen.

BackSystem-järjestelmällä vetokoukkuun kiinnitetään ensin järjestelmän BackCarrier kannatinmoduuli. Tälle kannatinmoduulille voidaan asettaa erilaisia telineratkaisuja.

vain 225,99 €
Osta BackCarrier kannatinmoduuli